Nieuws

Focus op cybersecurity voor videosurveillance

‘Cactus concept’ voor integrale beveiliging producten tegen cyberaanvallen

Mobotix introduceert het “Mobotix Cactus Concept” om meer focus te leggen op cybersecurity bij het implementeren van videosurveillance-systemen. Doelstelling van dit concept is een integrale aanpak te bieden voor het beschermen van Mobotix-producten tegen elke type cyberaanval.

Revolutionaire handgereedschap-uitvinding

Tijdens Light+Building 2018

Wiha kijkt ernaar uit de beursbezoekers van Light+Building – Frankfurt, van 18 t/m 23 maart aanstaande – haar uitgebreide portfolio aan VDE-handgereedschappen en asssortimentsverbredende oplossingen voor de elektrobranche te presenteren. Op het gebied van schroefgereedschap kondigt Wiha een revolutionaire uitvinding aan, die naar eigen zeggen een ware kwantumsprong vertegenwoordigt voor de historie van het handgereedschap.

Recordjaar door eCampus en nieuwe producten

Het jaar 2017 blijkt voor KNX een succesvol jaar, waarin vele nieuwe producten zijn geïntroduceerd. In vergelijking tot het voorafgaande jaar heeft KNX er alleen al 20.000 nieuwe geregistreerde gebruikers bij gekregen. Slechts drie jaar na de start van het gratis online-trainingsplatform werd eCampus al door meer dan 100.000 gebruikers uit 192 landen over de hele wereld gebruikt.

Wi-Fi beveiligingscamera

Met de Lyric C2 Wi-Fi Beveiligingscamera van Honeywell zien én horen gebruikers 24/7 ongebruikelijke activiteit in huis, voor nog meer gemoedsrust.

Retail Intelligence Solutions

Dankzij de langdurige technologische samenwerking tussen Hanwha Techwin en Facit Data Systems kunnen geselecteerde Wisenet-camera’s optimaal kunnen profiteren van de krachtige intelligente video-analysesoftware voor detailhandel op de Calculus-server van Facit, zodat een nieuwe generatie Retail Intelligence-oplossingen kunnen worden geleverd.

Study Studio Park in Breda beveiligd

Nieuw in Nederland zijn de studentenstudio’s van Study Studio Park, een geheel nieuwe opzet van studentenwoningen waarbij een ruime kamer met eigen douche en toilet wordt gecombineerd met een ruimtelijke groene binnen -en buitentuin aangevuld met gezamenlijke voorzieningen. Dit alles uiteraard voor een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Meer mogelijkheden voor systeemsimulatie

Vanwege uitbreiding Siemens Simcenter

Siemens presenteert de nieuwste versie van Simcenter Amesim software, zijn platform voor 1D mechatronische systeemsimulatie. Als opvolger van LMS Imagine.Lab Amesim, verbetert deze versie de productiviteit van systeemsimulatie door een sterk verbeterde gebruikerservaring en betere integratie in het ontwerpproces te bieden.

Distribiteur voor industriële computersystemen in de Benelux

Per 1 januari is HPS Industrial de nieuwe distribiteur van het Taiwanees merk iBase, gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van robuuste industriële PC-producten. iBase heeft gekozen voor HPS als partner vanwege de expertise van het bedrijf op het gebied van marktkennis en industriële PC-toepassingen.

Maatwerk sensoren voor de OEM-markt

HBM levert een brede range meettoepassingen voor druk, kracht, koppel en gewicht aan OEM’s, die op rekstrook gebaseerde sensoren in hun eindproducten integreren.

Open uitstraling met toekomstbestendig lichtplan

Duurzaamste kantoorgebouw van IJsselstein

De nieuwste technieken, duurzame materialen en veel glas. Bij de realisatie van kantoorgebouw ‘de Curve’ is niets aan het toeval overgelaten. De ambitie om van dit pand het meest duurzame kantoorgebouw van IJsselstein te maken is ruimschoots bereikt.

Volledig zwarte pv-module

De Panasonic HIT KURO (‘Kuro’ is Japans voor ‘zwart’) is een volledig zwarte pv-module, leverbaar in een 325 Wp - en 320 Wp-versie. De efficiëntie bedraagt 19,4 procent (voor de 325 Wp-versie).

125-jarig bestaan

In 2018 viert Oosterberg haar jubileum met haar medewerkers, klanten en leveranciers. Al 125 jaar is zij ‘Aangesloten op de toekomst’.

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 1 | februari 2018

Elektropraktijk 1 | februari 2018