Productnieuws

Lustester reduceert tijd- en faalkosten voorafgaand

Met de lustester van Hertek kunnen de brandmeldlus en -componenten voorafgaand aan de inbedrijfstelling van een brandmeldinstallatie worden gecontroleerd.

Slimme monitor

De Net2 Entry Premium Monitor is de nieuwe toevoeging aan de Net2 Entry deurintercom reeks van Paxton. Profielfoto’s of logo’s van bedrijven kunnen eenvoudig worden toegevoegd en worden direct getoond op het Net2 Entry Touch Paneel.

Armaturen met Chip-on-Board-technologie

Met de introductie van een uitgebreid armatuursysteem voor winkelverlichting met Chip-on-Board-led’s presenteert ERCO wordt rekening gehouden met de bijzondere eigenschappen van de technologie, doordat een speciaal daarop afgestemd lichtprojectiesysteem wordt ingezet. Chip-on-board-led’s hebben in vergelijking met highpower-led’s een groter lichtemitterend oppervlak.

Noodverlichting met DALI-communicatie

VanLien brengt een complete serie armaturen uit, die zijn ontworpen voor compatibiliteit met het communicatieprotocol DALI (Digital Addressable Lighting Interface). Dit zorgt voor gemakkelijke installatie, optimale controle en een betere veiligheid.

Verbindingsklemmen voor 6 mm²

De nieuwe 6 mm² verbindingsklem van de WAGO 221-serie kan alle gangbare soorten geleiders klemmen: massieve, meeraderige en fijnaderige geleiders, met een doorsnede van 0,5 tot en met 6 mm².

KNX-verwarmingsactoren

De nieuwe KNX-verwarmingsactoren HMT 6 S/12 S KNX van Theben kunnen eenvoudig met DIN-rail boven de vloerverwarmingsverdeler worden gemonteerd.

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 2 | april 2018

Elektropraktijk 2 | april 2018